InterScience Nordic Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hörby och InterScience Nordic Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och InterScience Nordic Aktiebolag är ett av dem. Statusen för InterScience Nordic Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

InterScience Nordic Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-12-22. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Hörby där bolaget finns i jobbar för att bolag som InterScience Nordic Aktiebolag ska trivas.

InterScience Nordic Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hörby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva internationell affärs- och datakonsult- verksamhet, tvärvetenskaplig forsknings-, utrednings- och utbildningsverksamhet, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att InterScience Nordic Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är InterScience Nordic Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med InterScience Nordic Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med InterScience Nordic Aktiebolag är Persson, Per Anders Erik som är född 1966 och har titeln VD, Persson, Per Anders Erik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per Åke Lennart som är född 1940 och har titeln Suppleant, Hansson, Bengt-Göran Peter som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

InterScience Nordic Aktiebolag har 556458-9330 som sitt organisationsnummer.