Digab i Hörby Aktiebolag

Skåne län

Information

Digab i Hörby Aktiebolag är en verksamhet som finns i Hörby. I Digab i Hörby Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Bernt-Ove Georg som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Susanne Christine som är född 1958 och har titeln Suppleant, Larsson, Ann-Helen Carina som är född 1957 och har titeln Revisor, Mouchard, Kerstin Anne-Marie som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Digab i Hörby Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Digab i Hörby Aktiebolag på telefon 0415-14159.

Bolaget skall bedriva bilning, grävning och transporter, sport & fritidsverksamhet, solarium och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Digab i Hörby Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Digab i Hörby Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Hörby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Digab i Hörby Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Digab i Hörby Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Digab i Hörby Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Digab i Hörby Aktiebolag har 556457-0447 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.