Continuum Ulf Åberg Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultationer inom företagsledning, bedriva handel med och förvalta samt äga aktier och övriga värde- papper, äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva djuruppfödning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Continuum Ulf Åberg Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hörby så är Continuum Ulf Åberg Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hörby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hörby och i Skåne län. Redan 1992-09-09 så skapades Continuum Ulf Åberg Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Continuum Ulf Åberg Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Continuum Ulf Åberg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556452-4170 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hörby.

Just nu är Continuum Ulf Åberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Continuum Ulf Åberg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0415-15010 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Åberg, Berit Margareta Bosdtr -Åberg, Ulf Anders Gustaf

Följande personer är på något sätt aktiva inom Continuum Ulf Åberg Aktiebolag är Åberg, Ulf Anders Gustaf som är född 1943 och har titeln VD, Åberg, Ulf Anders Gustaf som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Berit Margareta Bosdtr som är född 1945 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, .