Anders Palmqvist Aktiebolag

Skåne län

Information

Anders Palmqvist Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hörby som är den kommunen där Anders Palmqvist Aktiebolag finns. I Hörby så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Anders Palmqvist Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Anders Palmqvist Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Anders Palmqvist Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Svanv. 16, 242 32, Hörby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Hörby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Anders Palmqvist Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Anders Palmqvist Aktiebolag har idag 556452-0269 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Anders Palmqvist Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom järnhandeln och förvaltning av fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

I Anders Palmqvist Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Palmqvist, Per-Olof Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmqvist, Ingrid Heléne Marianne som är född 1962 och har titeln Suppleant, Larsson, Ann-Helen Carina som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .