LBM Elektronik Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns LBM Elektronik Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hörby här finns det många olika Aktiebolag. LBM Elektronik Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Hörby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

LBM Elektronik Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556435-2358.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0415-15740 alternativt besöka eller skicka post till LBM Elektronik Aktiebolag på följande adress Gröneg. 13, 242 33, Hörby.

LBM Elektronik Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I LBM Elektronik Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Eriksson, Lars Bertil som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Eriksson, Emma Maria som är född 1985 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utveckla, tillverka och försälja elektronisk mätutrustning för industrin samt bedriva därmed förenlig verksamhet.