Långaröds Hemservice Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Långaröds Hemservice Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Hörby här finns det många olika Aktiebolag. Långaröds Hemservice Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Hörby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Långaröds Hemservice Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556433-9827.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0415-60440 alternativt besöka eller skicka post till Långaröds Hemservice Aktiebolag på följande adress Önneköp Simons v., 242 98, Hörby.

Långaröds Hemservice Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Långaröds Hemservice Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Ekblad, Ingrid Britt-Marie som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra hemtjänst, hemsjukvård och matförsörjning åt äldre och handikappade liksom uthyrning av lägenheter samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.