Förvaltningshuset Moberg AB

Skåne län

Information

Förvaltningshuset Moberg AB är ett av många företag som finns i Hörby. Det är nämligen den kommunen som Förvaltningshuset Moberg AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Förvaltningshuset Moberg AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Förvaltningshuset Moberg AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-07-04.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Geijersg. 2C, 216 18, Limhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Förvaltningshuset Moberg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-103940.

Hörby arbetar för att företag som Förvaltningshuset Moberg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Förvaltningshuset Moberg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fast och lös egendom.

Firmatecknare för Förvaltningshuset Moberg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Moberg, Lars Johan Gunnar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Förvaltningshuset Moberg AB och det är följande personer, Moberg, Lars Johan Gunnar som är född 1967 och har titeln VD, Moberg, Lars Johan Gunnar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hilborn, Bengt Holger som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Moberg, Tina Petra Ulrika som är född 1967 och har titeln Suppleant, Andersson, Ulf Torben som är född 1956 och har titeln Revisor, Skånecronan Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Förvaltningshuset Moberg AB är 556399-5371.