Stigafors Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall äga, köpa, försälja och förvalta fastigheter, köpa och försälja aktier och värdepapper, bedriva lantbruksverksamhet, handel med förnödenheter inom jordbruksrörelse, handle med fordon, handel med konst, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stigafors Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hörby så är Stigafors Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hörby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hörby och i Skåne län. Redan 1990-03-27 så skapades Stigafors Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Stigafors Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Stigafors Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556392-1799 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hörby.

Just nu är Stigafors Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Stigafors Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0415-15262 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stigafors Aktiebolag är Ahnfors, Pär-Sigge som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgren, Karl Håkan som är född 1943 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Ulf Martin Ingvar som är född 1972 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .