Johfart Aktiebolag

Skåne län

Information

Johfart Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hörby. Det är nämligen den kommunen som Johfart Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Johfart Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Johfart Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-03-10. Men sedan 1990-01-01 så har Johfart Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hemmeneköp 8198, 242 96, Hörby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Johfart Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0415-60465.

Hörby arbetar för att verksamheter som Johfart Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Johfart Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva måleri-, blästrings- och transportverksamhet, uthyrning av husbilar, administrationskonsultationer samt trav- och stuteriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Johfart Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Johfart Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Lars Fredrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Rolf Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ulla Ann-Christin som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Önnheim, Nils Gustaf Peter som är född 1951 och har titeln Revisor, Önnheim & Olsson Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Johfart Aktiebolag är 556389-8898.