THYSELLS ELEKTRISKA Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hörby och THYSELLS ELEKTRISKA Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och THYSELLS ELEKTRISKA Aktiebolag är ett av dem. Statusen för THYSELLS ELEKTRISKA Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

THYSELLS ELEKTRISKA Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-12-28. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hörby där företaget finns i jobbar för att företag som THYSELLS ELEKTRISKA Aktiebolag ska trivas.

THYSELLS ELEKTRISKA Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hörby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra elinstallationer och reparationer av elektriska anläggningar, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att THYSELLS ELEKTRISKA Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är THYSELLS ELEKTRISKA Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med THYSELLS ELEKTRISKA Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0415-311920.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med THYSELLS ELEKTRISKA Aktiebolag är Thysell, Lars Ivan Bertil som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Thysell, Eva Ann-Charlotte som är född 1960 och har titeln Suppleant, Svensson, Ingrid Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

THYSELLS ELEKTRISKA Aktiebolag har 556380-8905 som sitt organisationsnummer.