Studio Korsholm Aktiebolag

Skåne län

Information

Studio Korsholm Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hörby. Det är nämligen den kommunen som Studio Korsholm Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Studio Korsholm Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Studio Korsholm Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-01-05. Men sedan 1990-01-01 så har Studio Korsholm Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Korsholm 7078, 242 97, Hörby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Studio Korsholm Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0415-22259.

Hörby arbetar för att bolag som Studio Korsholm Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Studio Korsholm Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva producering av film, video och ljud samt därmed jämförlig verksamhet.

Firmatecknare för Studio Korsholm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Studio Korsholm Aktiebolag och det är följande personer, Hallesjö, Lars Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallesjö, Mats Åke som är född 1961 och har titeln Suppleant, Larsson, Ann-Helen Carina som är född 1957 och har titeln Revisor, Mouchard, Kerstin Anne-Marie som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Studio Korsholm Aktiebolag är 556375-4356.