Hörby Maskinmontage Aktiebolag

Skåne län

Information

Hörby Maskinmontage Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hörby som är den kommunen där Hörby Maskinmontage Aktiebolag finns. I Hörby så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hörby Maskinmontage Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hörby Maskinmontage Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hörby Maskinmontage Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hörby Maskinmontage Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Svarvareg. 7, 242 35, Hörby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0415-14540.

Hörby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hörby Maskinmontage Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hörby Maskinmontage Aktiebolag har idag 556372-2759 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lindqvist, Mats Stefan Firman tecknas i förening av -Lundgren, Jan Erik -Norlander, John Robert Örjan -Sjöberg, Mats Göran Roger är den som för stunden ansvarar för Hörby Maskinmontage Aktiebolag

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Hörby Maskinmontage Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindqvist, Mats Stefan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundgren, Jan Erik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Norlander, John Robert Örjan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Mats Göran Roger som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonzon, Nils Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisor Peter Jonzon Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.