Sultankaffe Rosteri Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva kafferosteriverksamhet med tillhörande grossist- och agenturverksamhet inom livsmedelssektorn, uppdrags- och konsultverksamhet inom marknadsföring och försäljning främst med städmaskiner, äga och förvalta fast och lös egendom, samt idka därmed förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sultankaffe Rosteri Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hörby så är Sultankaffe Rosteri Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hörby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hörby och i Skåne län. Redan 1990-02-02 så skapades Sultankaffe Rosteri Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Sultankaffe Rosteri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Sultankaffe Rosteri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556368-0999 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hörby.

Just nu är Sultankaffe Rosteri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Sultankaffe Rosteri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 042-94594 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sultankaffe Rosteri Aktiebolag är Sjöberg, Odd Aron Giovanni André som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Bring, Simon Sylvester Severin som är född 1978 och har titeln Suppleant, Larsson, Ola Joakim som är född 1971 och har titeln Revisor, R 3 Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .