H & L Golv- och Vägginteriör Aktiebolag

Skåne län

Information

I Hörby finns det ett Aktiebolag som heter H & L Golv- och Vägginteriör Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar H & L Golv- och Vägginteriör Aktiebolag i Skåne län. Hörby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

H & L Golv- och Vägginteriör Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1989-05-11 så har H & L Golv- och Vägginteriör Aktiebolag varit registrerat och sedan 1989-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är H & L Golv- och Vägginteriör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hörby.

Vill man komma i kontakt med H & L Golv- och Vägginteriör Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Fårabäcksv. 90, 212 91, Malmö. Vi ni istället prata med H & L Golv- och Vägginteriör Aktiebolag så kan ni göra det på 040-547955.

Bolaget skall bedriva handel med golv och väggmaterial samt därmed jämförlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ljunghäger, Sven Ingvar Christer som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljunghäger, Inger Marie som är född 1959 och har titeln Suppleant, Larsson, Ann-Helen Carina som är född 1957 och har titeln Revisor, Mouchard, Kerstin Anne-Marie som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Ljunghäger, Inger Marie -Ljunghäger, Sven Ingvar Christer .

H & L Golv- och Vägginteriör Aktiebolag har 556357-7377 som sitt organisationsnummer.