Bröderna Perssons Gräv o Schakt Aktiebolag

Skåne län

Information

Bröderna Perssons Gräv o Schakt Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hörby som är den kommunen där Bröderna Perssons Gräv o Schakt Aktiebolag finns. I Hörby så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bröderna Perssons Gräv o Schakt Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Bröderna Perssons Gräv o Schakt Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bröderna Perssons Gräv o Schakt Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bröderna Perssons Gräv o Schakt Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Killhult 6200, 242 95, Hörby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0415-70050.

Hörby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bröderna Perssons Gräv o Schakt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bröderna Perssons Gräv o Schakt Aktiebolag har idag 556349-9416 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson, Heléne Rose-Marie -Persson, Kjell Arne -Persson, Per Egon är den som för stunden ansvarar för Bröderna Perssons Gräv o Schakt Aktiebolag

Bolaget skall bedriva uthyrning av och arbete med gräv- och schaktmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Bröderna Perssons Gräv o Schakt Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Kjell Arne som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per Egon som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Heléne Rose-Marie som är född 1954 och har titeln Suppleant, Nilsson, Åke Gustav som är född 1951 och har titeln Revisor, Åke Nilsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .