MED TEXT International Aktiebolag

Skåne län

Information

MED TEXT International Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hörby. Det är nämligen den kommunen som MED TEXT International Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

MED TEXT International Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

MED TEXT International Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-01-05. Men sedan 1998-01-01 så har MED TEXT International Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ekeboda 559, 242 95, Hörby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MED TEXT International Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0415-311230.

Hörby arbetar för att bolag som MED TEXT International Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MED TEXT International Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall driva översättnings-, dokumentations- och textarbeten samt utbildningsverksamhet inom hälso- och sjukvård jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MED TEXT International Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MED TEXT International Aktiebolag och det är följande personer, Gustafson, Ronald Neal som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Chamova, Yulia Vladimirovna som är född 1975 och har titeln Suppleant, Hessbo, Knut Ingmar som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisor Knut Hessbo AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för MED TEXT International Aktiebolag är 556347-8782.