Bladhs Lantbruksaktiebolag

Skåne län

Information

Bladhs Lantbruksaktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hörby. Det är nämligen den kommunen som Bladhs Lantbruksaktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bladhs Lantbruksaktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Bladhs Lantbruksaktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1988-12-12. Men sedan 1989-01-01 så har Bladhs Lantbruksaktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tågarp 5368, 242 92, Hörby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bladhs Lantbruksaktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0415-62146.

Hörby arbetar för att verksamheter som Bladhs Lantbruksaktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bladhs Lantbruksaktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva lantbruk och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bladhs Lantbruksaktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bladhs Lantbruksaktiebolag och det är följande personer, Bladh, Kjell Agne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Bladh, Bo Thomas Patrik som är född 1972 och har titeln Suppleant, Sturesson, Carl Jesper som är född 1976 och har titeln Revisor, Andersson, Patric Mathias som är född 1977 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bladhs Lantbruksaktiebolag är 556344-3984.