Sydkross Hörby Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hörby och Sydkross Hörby Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Sydkross Hörby Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sydkross Hörby Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sydkross Hörby Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-01-20. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Hörby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sydkross Hörby Aktiebolag ska trivas.

Sydkross Hörby Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Hörby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka krossning, entreprenad inom kross- samt åkeri- branschen, åkeriverksamhet och grusförsäljning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sydkross Hörby Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Sydkross Hörby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med Sydkross Hörby Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0415-60350.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sydkross Hörby Aktiebolag är Mårtensson, Bengt Olle som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Bengt Arne Krister som är född 1956 och har titeln Suppleant, Cederblad, Peter Olof som är född 1976 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Sydkross Hörby Aktiebolag har 556344-2127 som sitt organisationsnummer.