Ludvigsborgshem Aktiebolag

Skåne län

Information

Ludvigsborgshem Aktiebolag är ett bolag som finns i Hörby. I Ludvigsborgshem Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Forsén, Mats Göte som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anette Elisabeth som är född 1958 och har titeln Suppleant, Svensson, Ingrid Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Annell, Hans Ingmar som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ludvigsborgshem Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ludvigsborgshem Aktiebolag på telefon 0413-24670.

Bolaget skall förvärva, bebygga, förvalta och försälja fastigheter samt att bedriva konsult- och serviceverksamhet inom samma eller närliggande områden.

Idag är Ludvigsborgshem Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ludvigsborgshem Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Hörby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ludvigsborgshem Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Ludvigsborgshem Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ludvigsborgshem Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ludvigsborgshem Aktiebolag har 556335-7523 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.