Carlsfelt Gård AB

Skåne län

Information

Carlsfelt Gård AB är ett företag som finns i Hörby. I Carlsfelt Gård AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ohlsson, Erik Lennart Thorbjörn som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsson, Marita Lilian Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Carlsfelt Gård AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Carlsfelt Gård AB på telefon 0415-14910.

Bolaget ska äga, förvalta och driva handel med fastigheter, dock ej sådan verksamhet som avses i lag om bankrörelse eller i lag om kreditrörelse, samt bedriva reparation och handel med bilar, veteran och specialfordon ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Carlsfelt Gård AB av bolagstypen Aktiebolag.

Carlsfelt Gård AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Hörby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Carlsfelt Gård AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Carlsfelt Gård AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Carlsfelt Gård AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Carlsfelt Gård AB har 556328-8843 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.