El i Hörby Aktiebolag

Skåne län

Information

El i Hörby Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hörby som är den kommunen där El i Hörby Aktiebolag finns. I Hörby så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. El i Hörby Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. El i Hörby Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till El i Hörby Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Filareg. 5, 242 35, Hörby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Hörby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är El i Hörby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

El i Hörby Aktiebolag har idag 556327-1716 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för El i Hörby Aktiebolag

Bolaget skall bedriva elinstallationsverksamhet samt försäljning av elprodukter såsom hushållsmaskiner, elinstallationsmateriel mm samt därmed förenlig verksamhet.

I El i Hörby Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olofsson, Lars Åke William som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Servin Olofsson, Pia Madeleine som är född 1963 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, .