Birger Torkildsen Aktiebolag

Skåne län

Information

Birger Torkildsen Aktiebolag är en verksamhet som finns i Hörby. I Birger Torkildsen Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Torkildsen, Birger som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Torkildsen, Britt Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Jönsson, Gertie Ingelov som är född 1952 och har titeln Revisor, G Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Birger Torkildsen Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Birger Torkildsen Aktiebolag på telefon 0415-14500.

Bolaget skall bedriva restaurang- och konferensverksamhet och handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Birger Torkildsen Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Birger Torkildsen Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Hörby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Birger Torkildsen Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Birger Torkildsen Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Birger Torkildsen Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Birger Torkildsen Aktiebolag har 556302-1251 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.