Aktiebolaget PEMA-gruppen

Skåne län

Information

556293-3977 är organisationsnummer för bolaget Aktiebolaget PEMA-gruppen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget PEMA-gruppen är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hörby som är den kommunen som Aktiebolaget PEMA-gruppen finns i.

Aktiebolaget PEMA-gruppen har varit registrerat sedan 1987-08-24 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget PEMA-gruppen så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Aktiebolaget PEMA-gruppen är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hörby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget PEMA-gruppen är följande:
Firman tecknas var för sig av -Björklund, Birgitta Margareta Inga -Björklund, Per Olof

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget PEMA-gruppen så kan ni göra det på telefon genom 0415-22267 eller genom brev på följande adress:
Korsholm 7054, 242 97, Hörby

Bolaget skall bedriva handel med livsmedel i minut och parti, fastigheter och konst samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget PEMA-gruppen och det är Björklund, Per Olof som är född 1944 och har titeln VD, Björklund, Per Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Birgitta Margareta Inga som är född 1945 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor,