Palaeoconsult Aktiebolag

Skåne län

Information

Palaeoconsult Aktiebolag är en verksamhet som finns i Hörby. I Palaeoconsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sjöström, Aarne Johannes som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Truedsson Sjöström, Christina Eva H som är född 1962 och har titeln Suppleant, Hallberg, Ulf Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Palaeoconsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Palaeoconsult Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva forskning, utföra undersökningar, tillverka, utveckla och försälja undersökningsteknik inom de arkeologiska kvartärgeologiska områdena ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Palaeoconsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Palaeoconsult Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Hörby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Palaeoconsult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Palaeoconsult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Palaeoconsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Palaeoconsult Aktiebolag har 556274-2113 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.