Ad Manus AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hörby och Ad Manus AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ad Manus AB är ett av dem. Statusen för Ad Manus AB är att Bolaget är aktivt.

Ad Manus AB är ett Aktiebolag och skapades 1986-01-09. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Hörby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ad Manus AB ska trivas.

Ad Manus AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hörby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av program till persondatorer och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ad Manus AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Ad Manus AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med Ad Manus AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0415-70233.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ad Manus AB är Andreasson, Per Jens Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Anna Karna Elisabeth som är född 1966 och har titeln Suppleant, Svensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Ad Manus AB har 556268-8704 som sitt organisationsnummer.