Bo Altenstam Aktiebolag

Skåne län

Information

Bo Altenstam Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hörby. Det är nämligen den kommunen som Bo Altenstam Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bo Altenstam Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Bo Altenstam Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1984-11-27. Men sedan 1985-01-01 så har Bo Altenstam Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till URMAKAREVÄGEN 5, 242 33, Hörby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bo Altenstam Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0415-310805.

Hörby arbetar för att bolag som Bo Altenstam Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bo Altenstam Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med järn- och metaller samt andra artiklar i återvinningsbranschen, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bo Altenstam Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bo Altenstam Aktiebolag och det är följande personer, Altenstam, Bo Rune som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Altenstam, Linda Marcia som är född 1957 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Ulf Patrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bo Altenstam Aktiebolag är 556252-6425.