Syskonen Palmquists Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

Syskonen Palmquists Fastighets Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hörby som är den kommunen där Syskonen Palmquists Fastighets Aktiebolag finns. I Hörby så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Syskonen Palmquists Fastighets Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Syskonen Palmquists Fastighets Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Syskonen Palmquists Fastighets Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Syskonen Palmquists Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 11, 242 31, Hörby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0415-10108.

Hörby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Syskonen Palmquists Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Syskonen Palmquists Fastighets Aktiebolag har idag 556242-3714 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Syskonen Palmquists Fastighets Aktiebolag

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt därmed jämförlig verksamhet.

I Syskonen Palmquists Fastighets Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Palmqvist, Per-Olof Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karin Britt-Mari som är född 1966 och har titeln Suppleant, Larsson, Ann-Helen Carina som är född 1957 och har titeln Revisor, Mouchard, Kerstin Anne-Marie som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .