Tee International Aktiebolag

Skåne län

Information

Tee International Aktiebolag är ett företag som finns i Hörby. I Tee International Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Cremon, Mats Sone Henrik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Cremon, Eva som är född 1952 och har titeln Suppleant, Kristiansson, Ulf Lennart Harry som är född 1944 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tee International Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tee International Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom marknadsföring, företagsledning och produktion, förvaltning av värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tee International Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tee International Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Hörby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Tee International Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tee International Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tee International Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Tee International Aktiebolag har 556222-8873 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.