S-Schakt Schönström Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hörby och S-Schakt Schönström Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och S-Schakt Schönström Aktiebolag är ett av dem. Statusen för S-Schakt Schönström Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

S-Schakt Schönström Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1980-01-08. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Hörby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som S-Schakt Schönström Aktiebolag ska trivas.

S-Schakt Schönström Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hörby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva entreprenadverksamhet inom anläggningsbranchen samt därmed jämförlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att S-Schakt Schönström Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är S-Schakt Schönström Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med S-Schakt Schönström Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0415-51220.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -Schönström, Ola Daniel.

De som är på något sätt har med S-Schakt Schönström Aktiebolag är Schönström, Ola Daniel som är född 1977 och har titeln Extern firmatecknare, Schönström, Olle Bengt Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Schönström, Ingrid Britt-Marie som är född 1955 och har titeln Suppleant, Nilsson, Rolf Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisorerna Syd/R Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

S-Schakt Schönström Aktiebolag har 556202-8968 som sitt organisationsnummer.