Fotograf Agne Klarinder Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva handel med foto, hemelektronik samt därmed förenlig verksamhet samt idka handel med värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fotograf Agne Klarinder Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hörby så är Fotograf Agne Klarinder Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hörby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hörby och i Skåne län. Redan 1974-07-22 så skapades Fotograf Agne Klarinder Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Fotograf Agne Klarinder Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Fotograf Agne Klarinder Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556187-8017 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hörby.

Just nu är Fotograf Agne Klarinder Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Fotograf Agne Klarinder Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0415-10074 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fotograf Agne Klarinder Aktiebolag är Klarinder, Agne Gerhard som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Klarinder, Ulla Christina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .