Tandläkarna Dahl & Nilsson Aktiebolag

Skåne län

Information

Tandläkarna Dahl & Nilsson Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hörby som är den kommunen där Tandläkarna Dahl & Nilsson Aktiebolag finns. I Hörby så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tandläkarna Dahl & Nilsson Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Tandläkarna Dahl & Nilsson Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Tandläkarna Dahl & Nilsson Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Tandläkarna Dahl & Nilsson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Slagtoftav. 11, 242 31, Hörby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0415-311285.

Hörby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Tandläkarna Dahl & Nilsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Tandläkarna Dahl & Nilsson Aktiebolag har idag 556185-5783 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dahl, Erik Staffan -Nilsson, Nils Torsten Lennart är den som för stunden ansvarar för Tandläkarna Dahl & Nilsson Aktiebolag

Bolaget skall driva tandläkarpraktik och galleriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Tandläkarna Dahl & Nilsson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahl, Erik Staffan som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Nils Torsten Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahl, Karin Maivi som är född 1946 och har titeln Suppleant, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Andersson & Ström Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.