Wiltronic AB

Skåne län

Information

Wiltronic AB är ett av många verksamheter som finns i Hörby. Det är nämligen den kommunen som Wiltronic AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Wiltronic AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Wiltronic AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1973-03-12. Men sedan 1972-01-01 så har Wiltronic AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Janne Nilssons v. 8, 242 32, Hörby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wiltronic AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8123200.

Hörby arbetar för att verksamheter som Wiltronic AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wiltronic AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av mobiltelefoner, datautrustning, audio- och videoartiklar, fastighetsförvaltning, äga och förvalta aktier och värdepapper, turism- och friskvårdsverksamhet, konsultation inom turism- och friskvårdsverksamhet samt audio- & video, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wiltronic AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Wilson, Lars Gunnar Conrad -Wilson, Sylvia Astrid Viola.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wiltronic AB och det är följande personer, Wilson, Lars Gunnar Conrad som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilson, Sylvia Astrid Viola som är född 1946 och har titeln Suppleant, Rylander, Bengt Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Wiltronic AB är 556177-8480.