Lennart Nilssons Maskinaktiebolag

Skåne län

Information

Lennart Nilssons Maskinaktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hörby som är den kommunen där Lennart Nilssons Maskinaktiebolag finns. I Hörby så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lennart Nilssons Maskinaktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lennart Nilssons Maskinaktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lennart Nilssons Maskinaktiebolag har funnits sedan och 1971-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lennart Nilssons Maskinaktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Västerstad 9002, 242 97, Hörby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0415-40066.

Hörby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lennart Nilssons Maskinaktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lennart Nilssons Maskinaktiebolag har idag 556157-7296 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Lennart Nilssons Maskinaktiebolag

Bolaget skall bedriva maskinförsäljning med tillhörande service, ävensom idka färmed förenlig verksamhet.

I Lennart Nilssons Maskinaktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Bo Göran Lennart som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Bengt Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jan Åke Tommy som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anna Linnéa som är född 1916 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, .