Hörby Bilplåt och Billackering Aktiebolag

Skåne län

Information

Hörby Bilplåt och Billackering Aktiebolag är en verksamhet som finns i Hörby. I Hörby Bilplåt och Billackering Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindholm, Bo Sigvard som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Elvström, Nils Börje Peter som är född 1970 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hörby Bilplåt och Billackering Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hörby Bilplåt och Billackering Aktiebolag på telefon 0415-10933.

Bolaget skall idka reparation av plåtskador, riktning samt lackering av fordon samt handel med beg.bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hörby Bilplåt och Billackering Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hörby Bilplåt och Billackering Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Hörby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hörby Bilplåt och Billackering Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hörby Bilplåt och Billackering Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1971-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hörby Bilplåt och Billackering Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Hörby Bilplåt och Billackering Aktiebolag har 556155-0418 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.