Sven Lindén Aktiebolag

Skåne län

Information

Sven Lindén Aktiebolag är ett bolag som finns i Hörby. I Sven Lindén Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindén, Sven Oskar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindén, Helen Eleonor som är född 1944 och har titeln Suppleant, Bjärehäll, Anders Ola som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sven Lindén Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sven Lindén Aktiebolag på telefon 0415-51335.

Bolaget skall tillverka och försälja anläggningar rörande vatten-, avlopp- och renhållning samt äga och förvalta värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sven Lindén Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sven Lindén Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Hörby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sven Lindén Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sven Lindén Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1971-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sven Lindén Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sven Lindén Aktiebolag har 556148-9161 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.