Nolato Medical Rubber AB

Skåne län

Information

Föremål för bolagets verksamhet ska vara att utveckla, tillverka, marknadsföra och försälja gummiprodukter samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nolato Medical Rubber AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hörby så är Nolato Medical Rubber AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hörby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hörby och i Skåne län. Redan 1971-04-27 så skapades Nolato Medical Rubber AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556146-2606 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hörby.

Just nu är Nolato Medical Rubber AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Nolato Medical Rubber AB så går det att nå dem via telefon på 0415-19700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nolato Medical Rubber AB är Emeus, Magnus Gustaf som är född 1966 och har titeln VD, Emeus, Magnus Gustaf som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlquist, Bengt Christer som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Porat, Hans Anders Sten som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Alm Andersson, Camilla Iréne som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor.