3O Stjärnhusen AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hörby och 3O Stjärnhusen AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och 3O Stjärnhusen AB är ett av dem. Statusen för 3O Stjärnhusen AB är att Bolaget är aktivt.

3O Stjärnhusen AB är ett Aktiebolag och skapades 1970-06-29. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Hörby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som 3O Stjärnhusen AB ska trivas.

3O Stjärnhusen AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hörby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva vårdverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att 3O Stjärnhusen AB inte är momsregistrerat.

Idag är 3O Stjärnhusen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med 3O Stjärnhusen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0415-51038.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Forsén, Per Tomas i förening med en av -Forsén, Björn Kennet -Forsén, Karin Madeleine Firman tecknas av -Forsén, Petra Carina i förening med en av -Forsén, Björn Kennet -Forsén, Karin Madeleine Firman tecknas av -Forsén, Björn Kennet i förening med en av -Forsén, Per Tomas -Forsén, Petra Carina Firman tecknas av -Forsén, Karin Madeleine i förening med en av -Forsén, Per Tomas -Forsén, Petra Carina.

De som är på något sätt har med 3O Stjärnhusen AB är Forsén, Petra Carina som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Forsén, Karin Madeleine som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsén, Björn Kennet som är född 1964 och har titeln Suppleant, Forsén, Per Tomas som är född 1967 och har titeln Suppleant, Svensson, Ingrid Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Wiberg, Carl Bertil Magnus som är född 1961 och har titeln RevisorAhnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

3O Stjärnhusen AB har 556136-9637 som sitt organisationsnummer.