Aktiebolaget B.E. Johanssons Elinstallationsbyrå

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Aktiebolaget B.E. Johanssons Elinstallationsbyrå. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hörby här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget B.E. Johanssons Elinstallationsbyrå tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Hörby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget B.E. Johanssons Elinstallationsbyrå är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556128-1998.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0415-60131 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget B.E. Johanssons Elinstallationsbyrå på följande adress Önneköp Mejeriv. 2, 242 98, Hörby.

Aktiebolaget B.E. Johanssons Elinstallationsbyrå är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget B.E. Johanssons Elinstallationsbyrå så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Björn Simon som är född 1987 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva elinstallationsrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.