Herman Anderssons Plåt Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva mekanisk verkstad med inriktning på tillverkning i rostfritt och aluminium och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Herman Anderssons Plåt Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hörby så är Herman Anderssons Plåt Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hörby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hörby och i Skåne län. Redan 1968-10-09 så skapades Herman Anderssons Plåt Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Herman Anderssons Plåt Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Herman Anderssons Plåt Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556120-0659 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hörby.

Just nu är Herman Anderssons Plåt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Herman Anderssons Plåt Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0413-32260 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Herman Anderssons Plåt Aktiebolag är Anderberg, Marie Anett som är född 1964 och har titeln VD, Anderberg, Marie Anett som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Per Inge Jörgen som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson Barnekow, Hans-Göran Conny som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Mats Rickard som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln RevisorOttosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .