Mårtenssons Bil i Hörby Förvaltnings AB

Skåne län

Information

Mårtenssons Bil i Hörby Förvaltnings AB är ett bolag som finns i Hörby. I Mårtenssons Bil i Hörby Förvaltnings AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mårtensson, Per Jonas som är född 1964 och har titeln VD, Mårtensson, Per Jonas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Nils Johannes som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Åke Marcus som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlström, Ulf Johan som är född 1966 och har titeln Revisor, Helgesen, Lars Anders som är född 1950 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mårtenssons Bil i Hörby Förvaltnings AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mårtenssons Bil i Hörby Förvaltnings AB på telefon 0415-311460.

Bolaget skall utveckla och administrera bolag inom bilbranschen samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall vidare bedriva handel med fastigheter och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva leasing av främst bilar och maskiner samt finansieringsverksamhet, dock ej sådan verksamhet som avses i lag om bankrörelse eller i lag om kreditaktiebolag samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mårtenssons Bil i Hörby Förvaltnings AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mårtenssons Bil i Hörby Förvaltnings AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Hörby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Mårtenssons Bil i Hörby Förvaltnings AB innehar ej F-skattsedel och Mårtenssons Bil i Hörby Förvaltnings AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mårtenssons Bil i Hörby Förvaltnings AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Mårtenssons Bil i Hörby Förvaltnings AB har 556107-2777 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.