KI Invest AB

Skåne län

Information

KI Invest AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hörby som är den kommunen där KI Invest AB finns. I Hörby så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. KI Invest AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket KI Invest AB har haft sedan 1994-01-01. KI Invest AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till KI Invest AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7534315.

Hörby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är KI Invest AB Privat, ej börsnoterat.

KI Invest AB har idag 556096-6235 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för KI Invest AB

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, handel med värdepapper samtidka därmed förenlig verksamhet.

I KI Invest AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Kerstin Margaret som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Irhagen, Björn Ingvar som är född 1959 och har titeln Suppleant, Knutsson, Berth Åke som är född 1959 och har titeln Revisor, Leifland, Lars Joakim som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Feinstein International Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.