Samak Montage Aktiebolag

Skåne län

Information

Samak Montage Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hörby. Det är nämligen den kommunen som Samak Montage Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Samak Montage Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Samak Montage Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1963-10-22. Men sedan 1982-01-01 så har Samak Montage Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Råby 2012, 242 92, Hörby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Samak Montage Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0415-14350.

Hörby arbetar för att verksamheter som Samak Montage Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Samak Montage Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva projektering, montage, service och underhåll av maskiner inom industri och lantbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Samak Montage Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Samak Montage Aktiebolag och det är följande personer, Bondesson, Nils-Erik Staffan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Luxhöj, Per som är född 1938 och har titeln Suppleant, Brofors, Kurt Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Samak Montage Aktiebolag är 556089-6176.