Kjellkvist Guld och Ur AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva urmarkeri-, guldsmeds- och optisk affär och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kjellkvist Guld och Ur AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hörby så är Kjellkvist Guld och Ur AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hörby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hörby och i Skåne län. Redan 1962-06-28 så skapades Kjellkvist Guld och Ur AB och bolaget är har F-skattsedel Kjellkvist Guld och Ur AB har haft det sedan 1994-01-01.

Kjellkvist Guld och Ur AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556083-3856 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hörby.

Just nu är Kjellkvist Guld och Ur AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Kjellkvist Guld och Ur AB så går det att nå dem via telefon på 0415-10285 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kjellkvist Guld och Ur AB är Kjellqvist, Bent Laroy som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Marie Annette som är född 1956 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .