Mobiroom Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hörby och Mobiroom Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mobiroom Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Mobiroom Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Mobiroom Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1947-01-20. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Hörby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mobiroom Aktiebolag ska trivas.

I Hörby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra konstruktioner, utveckling, tillverkning, försäljning av mobila och stationära rum och andra konstruktioner inom arbetsmiljöområdet. återvinna och reparera uttjänta plastdetaljer inom motorbranschen, bedriva uthyrning av flotte samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mobiroom Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Mobiroom Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med Mobiroom Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0415-10933.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Mobiroom Aktiebolag är Lindholm, Bo Sigvard som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindholm, Britt Ann-Margret som är född 1954 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Mobiroom Aktiebolag har 556049-2414 som sitt organisationsnummer.