RörDepån i Skåne

Skåne län

Information

551101-XXXX är organisationsnummer för företaget RörDepån i Skåne. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RörDepån i Skåne är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hörby som är den kommunen som RörDepån i Skåne finns i.

RörDepån i Skåne har varit registrerat sedan 2003-06-12 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för RörDepån i Skåne så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-19.

RörDepån i Skåne är och det finns flera bolag i Hörby som också är .

Firmatecknare för RörDepån i Skåne är följande:

Vill ni komma i kontakt med RörDepån i Skåne så kan ni göra det på telefon genom 0415-80136 eller genom brev på följande adress:

Handel med plaströr

Det finns olika personer som har en koppling med RörDepån i Skåne och det är Andersson, Lisa Ann-Christin som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,