HILiT, Hörby Institut för Lösningsinriktad Terapi

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hörby och HILiT, Hörby Institut för Lösningsinriktad Terapi är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och HILiT, Hörby Institut för Lösningsinriktad Terapi är ett av dem. Statusen för HILiT, Hörby Institut för Lösningsinriktad Terapi är att Bolaget är aktivt.

HILiT, Hörby Institut för Lösningsinriktad Terapi är ett Enskild firma och skapades 1989-03-16. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Hörby där bolaget finns i jobbar för att bolag som HILiT, Hörby Institut för Lösningsinriktad Terapi ska trivas.

HILiT, Hörby Institut för Lösningsinriktad Terapi är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-08-27. I Hörby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Psykoterapeutisk konsultverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HILiT, Hörby Institut för Lösningsinriktad Terapi är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-08-27.

Idag är HILiT, Hörby Institut för Lösningsinriktad Terapi och det finns flera bolag som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med HILiT, Hörby Institut för Lösningsinriktad Terapi så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0415-70079.

.

De som är på något sätt har med HILiT, Hörby Institut för Lösningsinriktad Terapi är Suskin Holmqvist, Aviva som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

HILiT, Hörby Institut för Lösningsinriktad Terapi har 551013-XXXX som sitt organisationsnummer.