Ingenjörsfirma W Andersson

Skåne län

Information

550927-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ingenjörsfirma W Andersson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ingenjörsfirma W Andersson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hörby som är den kommunen som Ingenjörsfirma W Andersson finns i.

Ingenjörsfirma W Andersson har varit registrerat sedan 1982-06-21 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ingenjörsfirma W Andersson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Ingenjörsfirma W Andersson är och det finns flera bolag i Hörby som också är .

Firmatecknare för Ingenjörsfirma W Andersson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ingenjörsfirma W Andersson så kan ni göra det på telefon genom 0415-40191 eller genom brev på följande adress:

Legotillverkning av elektronik, från inköp till färdig produkt, såsom tillverkning av kretskort, maskinlödning, mekanisk montering och provning. Reparation av konsumentelektronik, TV, video och audio. Konsultverksamhet inom elektronikområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ingenjörsfirma W Andersson och det är ANDERSSON, WIESLAWA som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,