OREVADS HANDELSTRÄDGÅRD

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hörby och OREVADS HANDELSTRÄDGÅRD är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och OREVADS HANDELSTRÄDGÅRD är ett av dem. Statusen för OREVADS HANDELSTRÄDGÅRD är att Bolaget är aktivt.

OREVADS HANDELSTRÄDGÅRD är ett Enskild firma och skapades 1988-03-08. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Hörby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som OREVADS HANDELSTRÄDGÅRD ska trivas.

OREVADS HANDELSTRÄDGÅRD är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hörby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Växtodling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att OREVADS HANDELSTRÄDGÅRD är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är OREVADS HANDELSTRÄDGÅRD och det finns flera verksamheter som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med OREVADS HANDELSTRÄDGÅRD så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0415-62081.

.

De som är på något sätt har med OREVADS HANDELSTRÄDGÅRD är Orevad, Paul Ingvar som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

OREVADS HANDELSTRÄDGÅRD har 531024-XXXX som sitt organisationsnummer.