P'son Inger Pålsson

Skåne län

Information

I Hörby finns det ett Enskild firma som heter P'son Inger Pålsson. Det finns flera bolag som liknar P'son Inger Pålsson i Skåne län. Hörby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

P'son Inger Pålsson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-02-03 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2005-02-21 så har P'son Inger Pålsson varit registrerat och sedan 2005-02-03 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är P'son Inger Pålsson och det finns fler bolag som är det i Hörby.

Vill man komma i kontakt med P'son Inger Pålsson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med P'son Inger Pålsson så kan ni göra det på 0415-60456.

Import, export och handel med tyska,franska och svenska delikatesser främst färsk fisk, rökt och gravad lax, renkorv, älgkorv, älgstek. Butikshandel med säsongsvaror främst egenproducerad konst och julsaker. Restaurang och café. Konsultuppdrag främst med marknadsundersökningar, översättningar, tolkuppdrag och assistens på mässor samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Pålsson, Gerd Inger som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

P'son Inger Pålsson har 520223-XXXX som sitt organisationsnummer.