Filial af K/S Skåne-Hörby, Danmark

Skåne län

Information

Filialen skall bedriva uthyrningsverksamhet beträffande fastighet i Sverige.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Filial af K/S Skåne-Hörby, Danmark vars verksamheterstyp är Filial.

I Hörby så är Filial af K/S Skåne-Hörby, Danmark en av många verksamheter vars bolagstyp är Filial och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hörby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hörby och i Skåne län. Redan 2005-01-14 så skapades Filial af K/S Skåne-Hörby, Danmark och verksamheten är har F-skattsedel Filial af K/S Skåne-Hörby, Danmark har haft det sedan 2005-08-01.

Filial af K/S Skåne-Hörby, Danmark är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-08-01

516403-6377 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hörby.

Just nu är Filial af K/S Skåne-Hörby, Danmark och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Filial af K/S Skåne-Hörby, Danmark så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -Thygesen, Hans

Följande personer är på något sätt aktiva inom Filial af K/S Skåne-Hörby, Danmark är Thygesen, Hans som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Ahnström, Kurt Kennert som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Fjelner, Sven Håkan Daniel som är född 1961 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .